tink NL: Das sind die smartesten Black Friday Deals 2023

Black Friday Deals tink © tink

EMBARGO aanbiedingen (excl. Sonos) tot 16 november 2023 om 19:00 uur.
Sonos aanbiedingen EMBARGO tot 17 november 0:01 uur.

De komst van november luidt niet alleen de winter in, maar ook een dag waar technologiefans reikhalzend naar uitkijken: Black Friday. tink viert deze gelegenheid met een schat aan topdeals die je huis tegen aantrekkelijke prijzen omtoveren tot een slimme comfortzone. Kortingen tot 50 procent openen de deur naar een slimme levensstijl. De exclusieve Black Friday-aanbiedingen zijn van 16 november (19.00 uur) tot 27 november 2023 (23.59 uur) exclusief verkrijgbaarop tink.nl.


Smart living made easy
De Bosch Smart Home Starter Set biedt een uitgebreide bundel slimme functies voor een connected home. Met individueel aanpasbare tijdprogramma's kunnen kamerthermostaten optimaal worden aangepast aan het dagritme om onnodige verwarming te voorkomen. De integratie van slimme apparaten creëert een naadloos netwerk dat wordt aangestuurd door de controller. Hierdoor kun je aangepaste scenario's en automatiseringen creëren - zoals het verlagen van de verwarming en het uitschakelen van de lichten wanneer je het huis verlaat - voor een efficiënte en comfortabele leefomgeving.

Krachtig duo voor meer veiligheid
De combinatie van de op batterijen werkende eufy Video Doorbell 2K en de tweede generatie Google Nest Hub vormt een krachtig duo voor elk slim huis. De Nest Hub 2.0 fungeert als centrale besturingseenheid en maakt naadloze bewaking en bediening van het hele systeem mogelijk. Tegelijkertijd biedt de eufy Video Doorbell een uitgebreid overzicht van de entree en zorgt hij voor constante meldingen. Deze combinatie is niet alleen overtuigend vanwege de afzonderlijke functies, maar ook vanwege de mogelijkheid om andere smart home-elementen moeiteloos te integreren en beheren.

Energie besparen gemakkelijk gemaakt
Met Eve Energy kunnen verlichting en apparaten gemakkelijk worden bediend via spraakopdrachten of een app, zelfs wanneer je onderweg bent. Dit apparaat combineert de geavanceerde Matter standaard met de nieuwste Thread netwerktechnologie, zonder enige tracking, om een veelzijdige, robuuste smart home te creëren die altijd de privacy van de gebruiker beschermt. Het is eenvoudig te bedienen door het hele gezin, via iPhone, Android-toestel of spraakassistenten zoals Alexa, Siri of Google Assistant. De installatie is eenvoudig en neemt slechts een paar stappen in beslag via de app of de gekozen stemassistent, waardoor het huis direct slimmer en veiliger wordt.

Voorbereid op wind, regen en zonneschijn
Het Netatmo weerstation biedt een uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verkrijgen van gedetailleerde weergegevens direct voor de deur - alles in realtime en gemakkelijk toegankelijk via de app. Maar het gaat nog een stap verder: het geeft ook waardevolle informatie over het binnenklimaat in huis, wat helpt om de kwaliteit van leven te verbeteren. De set bevat ook een regenmeter en een anemometer en een Netatmo Weather Station Shield, waardoor het een uitgebreid instrument is voor alle weersomstandigheden.

Sleutelloos gemak
De Pro-versie van het Smart Lock 3.0 biedt beveiliging, zelfs zonder sleutel. Met de geïntegreerde batterij en WLAN-module maakt het toegang op afstand mogelijk en biedt zo extra beveiliging. In combinatie met de Nuki Door Sensor is het een praktische en energiezuinige oplossing. De Door Sensor heeft een indrukwekkende batterijlevensduur van twee jaar. Alle meldingen en updates worden direct naar de smartphone gestuurd, zodat je altijd overzicht en controle hebt.

Beveiliging met stijl: elegantie ontmoet effectieve bescherming
Het Ring Alarm 2.0 beveiligingssysteem - complete set in combinatie met de Ring Indoor Cam (2e generatie) biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing voor thuis. De eenvoudige bediening en naadloze integratie van bestaande Ring-apparaten in het systeem is bijzonder indrukwekkend. Met de Ring app zijn alle apparaten toegankelijk via één gebruikersinterface, waardoor het beveiligingssysteem aantrekkelijk is voor zowel beginners als bestaande gebruikers van Ring-producten zoals videodeurbellen of beveiligingscamera's. Een set die beveiliging en gebruiksgemak op intelligente wijze combineert.

Dompel jezelf onder in nieuwe werelden
Met de Sonos Era 100 wordt het huis omhuld door een wereld van eersteklas geluid. Deze speaker staat garant voor een adembenemende geluidskwaliteit voor films en muziek. Aangevuld met de Sonos Arc soundbar, die zowel de smart TV ondersteunt als het stereosysteem vervangt, is het resultaat een akoestische ervaring van topklasse. Met zijn slanke behuizing, elf audiodrivers en een breed geluidsveld vult de soundbar de kamer met eersteklas geluid. De draadloze subwoofer van de derde generatie maakt niet alleen indruk met zijn opvallende ontwerp, maar ook met zijn prestaties, die het Sonos geluidssysteem naar een hoger niveau tillen - een eersteklas geluidssysteem voor een akoestisch verrijkt huis.

Bespaar energie, geen warmte
De tado° Smart Radiator Thermostat Starter Set is de ideale startset voor een intelligent verwarmingssysteem. Met zijn geavanceerde functies maakt hij energiebesparingen tot 31 procent mogelijk. Dankzij de app-bediening kan de kamertemperatuur gemakkelijk worden voorverwarmd terwijl je op reis bent en worden bijgesteld wanneer je thuiskomt met behulp van de spraakassistent. De installatie is snel en eenvoudig dankzij de eenvoudig te begrijpen instructies in de app, zodat het systeem in slechts een paar minuten klaar is voor gebruik - een slimme oplossing voor efficiënte en comfortabele verwarming.

Alles in beeld
Deze slimme set laat niets te wensen over, want de Google Nest Doorbell, uitgerust met een oplaadbare batterij, overtreft de functies van elke conventionele deurbel. De intelligente functies herkennen en onderscheiden pakketten, mensen en voertuigen, terwijl de scherpe opnames van de geïntegreerde camera een compleet overzicht geven van wat er bij de voordeur gebeurt. Dankzij de bijbehorende app is flexibele communicatie mogelijk via het intercomsysteem, zelfs als je niet thuis bent. De set wordt aangevuld met de krachtige Google Nest Cam met batterij, die geschikt is voor binnen en buiten en nauwkeurige 1080p-beelden met hoge resolutie levert. Hij waarschuwt onmiddellijk wanneer beweging en geluid worden gedetecteerd en vermindert valse alarmen aanzienlijk met functies zoals activiteitszones. Een eenvoudige manier om je huis veiliger te maken en altijd het overzicht te houden.

Highlight Deals: Producten in een oogopslag

Meer top 12 Black Friday aanbiedingen van tink:

De gehele tink Black Friday aanbieding kan worden bekeken op de volgende landingspagina: www.tink.at/m/black-friday

Noot voor de redactie:
Voor aanbiedingen (excl. Sonos) geldt een EMBARGO tot 16 november 2023 om 19.00 uur.
Voor alle Sonos aanbiedingen geldt een EMBARGO tot 17 november 0:01 uur.

Als je vragen hebt over een producttest, neem dan contact met ons op. Meer informatie over tink en het gehele productportfolio is te vinden op tink.nl

Copyright:
De afbeeldingen mogen gratis worden gebruikt voor redactionele doeleinden in verband met dit persbericht. Foto's © tink

tink NL

tink - the leading expert for smart and climate friendly homes in Europe.
tink is the expert for the smart and climate-friendly home. Since the company was founded in 2016, we have already helped 1,500,000 customers to make their homes comfortable, secure and energy-efficient. Our smart energy solutions alone saved over 500,000 tons of CO2 in 2022. We prevented 1,500 burglaries with our security solutions. And in 900,000 households, lights and favorite playlists can be conveniently controlled via smartphone. As the leading smart home expert in Europe, we support our customers in selecting individual solutions with our tink NEXT blog, extensive smart home content and personal advice. We offer a combination of the best hardware, software and services for every smart home application. To achieve this, we work with renowned brand partners such as Google, Apple, SONOS and Bosch. Our team of more than 130 employees from 33 different nations is based in the heart of Berlin and serves our markets in Germany, Austria, the Netherlands, Belgium and Sweden. Together, we create the best solutions for the climate-friendly, smart home. tink is backed by investors Global Founders Capital, Cadence Growth Capital, ProSiebenSat.1, Discovery and the Swedish energy supplier Vattenfall.

Zur Meldungsübersicht

Pressemappe

Sofort downloaden

Bilder (20)

Black Friday Deals tink
1 600 x 900 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
8 192 x 5 464 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
1 920 x 1 080 © tink
Black Friday Deals tink
2 400 x 2 400 © tink
Black Friday Deals tink
2 400 x 896 © tink
Black Friday Deals tink
320 x 1 200 © tink
Black Friday Deals tink
600 x 500 © tink
Black Friday Deals tink
600 x 1 200 © tink
Black Friday Deals tink
1 000 x 1 000 © tink
Black Friday Deals tink
1 200 x 780 © tink
Black Friday Deals tink
640 x 100 © tink
Black Friday Deals tink
1 456 x 180 © tink
Black Friday Deals tink
2 740 x 240 © tink

Presse­kontakt

tink

k-digital I PR-Agentur:
Thomas Thaler, MA
Director PR & Content Marketing
T: +43 66460 700 22237
Mail: thomas.thaler@k-digital.at

Jessica Neunteufel, BA
PR Consultant
T: +43664 60 700-22679
Mail: jessica.neunteufel@k-digital.at